domingo, 15 de julio de 2012

Wool addiction in NYC

Durant aquesta setmana he llegit una nova entrega de les aventures llaneres de l'Albis i l'he relacionada amb una altra fotografia que la meva estimada Nur m'ha fet arribar del seu viatge per Nova York.
Tenia entès que si veies una sabata penjada del cablejat al carrer, això volia dir que a prop es localitza un punt de venda d'estupefaents i altres substàncies de dubtosa legalitat, però què pensar quan et trobes amb unes bambes de ganxet allà mateix.
Guerrilla ganxetaire en acció contracultural?
Punt de trobada de gent viciada amb llanes i fils?
Denúncia del veïnat?

 (fotografia: cortesia de Nur & Tess)

Esta semana he leído una nueva entrega de las aventuras laneras de Albis y en seguida la he relacionado con otra fotografía que mi querida Nur me ha hecho llegar de su viaje por Nueva York.
Tenía entendido que si veías una zapatilla colgada del cableado de la calle, ésta era una señal indicativa de que cerca se emplaza un punto de venta de estupefacientes y otras sustancias de dudosa legalidad, pero qué pensar cuando te encuentras con unas bambas de ganchillo colgadas.
¿Acción contracultural de alguna guerrilla de ganchillo?
¿Localización de un punto de encuentro de gente viciada con las lanas y los hilos?
¿Una denuncia vecinal?

3 comentarios:

  1. Respuestas
    1. I tant! Per això ho volia compartir amb vosaltres. Alguna idea, teoria, hipòtesi?

      Eliminar
  2. dons francament, no, no se m'acut cap motiu per penjar sabates de ganxet de un fil que travessa el carrer, serà que tinc poca imaginació?

    ResponderEliminar