domingo, 22 de marzo de 2020

Welcoming Spring being confined

Donem la benvinguda a la Primavera però sense poder gaudir d'ella.
És temps de confinament preventiu per la guerra bacteriològica contra el coronavirus. Sí, sí, em llegiu bé. Temps de guerra globalitzada contra un enemic que ens uneix com a éssers humans. No hi ha fronteres ni diferències de races, ideologies, condició sexual i tantes altres diversitats i classificacions que acostumem a fer.
No oblidem allò de al mal temps, bona cara (traducció literal del castellà), o millor dit al mal, fes-li bona cara o als grans mals, grans remeis. Aprofitem per donar-li una empenta a tots els WiP.
Si durant la setmana lectiva, mai tinc temps per a teixir una estoneta, ara provo de cercar cada dia uns minuts de calma amb els mitjons. Bé, el mitjó.
Serà veritat allò que el Knitting és el nou ioga? Aquí us deixo amb una mostra del meu entrenament com a knitting mindfulness. Al fons de la primera imatge, detallet de la taula central de l'Altar de Buxtehude, ca. 1400.
I vosaltres, com ho porteu? Expliqueu, si us plau.



Bienvenida Primavera! Llegas pero no podemos festejarte.
Es tiempo de confinamiento preventivo, mundial, en este mundo globalizado y en nuestra lucha (o es guerra?) contra el coronavirus. Ese enemigo que nos une a todos sin excepción. Aquí no valen las fronteras ni las diferencias de raza, ideología, condición sexual y tantas otras clasificaciones a las cuales nos hemos acostumbrado.
No olvidemos aquello de al mal tiempo, buena cara. Aprovechemos nuestros momentos para ir acabando o rematando nuestros Proyectos en Progreso.
En mi semana lectiva, sin tiempo para tejer. Ahora, cada día busco un momento para encontrar mi calma tejiendo mis calcetines. Bueno, el calcetín, para no faltar a la verdad.
Será verdad eso de que el Knitting es el nuevo yoga? Aquí os dejo una muestra de mi entrenamiento en knitting mindfulness. Al fondo de la primera imagen, un detalle de la tabla central del Altar de Buxtehude, datada del 1400 aproximadamente.
Por cierto, cómo sobrelleváis esta situación? Contadme, por favor.

1 comentario:

  1. Teixo mitjons, preparo feina pels alumnes, veig pel·lícules, corregeixo exercicis dels alumnes, faig feina domèstica... El meu propósit és trobar estones per tocar música a l'orgue. De moment, vaig fent.

    ResponderEliminar