martes, 17 de marzo de 2020

Have a Nice Day - Tutto andrà bene

Have a Nice Day!  Bon dia!

El meu monstre verd de la Calma, creat per Anna Llenas, m'acompanya aquests dies de confinament.
Aquí el tenim ben arropat en la jaqueta que vaig batejar com a Have A Nice Day, tot i que el nom original del disseny de Stella Egidi, Moody Knitter, era (i és) Have an Ice Day jacket.

Un joc de lletres i paraules que en aquests dies cobra més sentit que mai, així com el Cant de la Verbena de la ciutat italiana de Siena que em té captivada com un nou himne a l'esperança i a la resistència.

Avui, dimecres 17 de març, és la diada de sant Patrici. Què el verd, la positivitat i l'esperança ens acompanyin sempre.

Have a Nice Day!


Have a Nice Day! Buenos días!
Como veis, mi monstruo de color verde que representa la Calma, creado por Anna Llenas, me acompaña en estos días de confinamiento.
Aquí lo tenemos bien arropadito en la chaqueta que bauticé como Have a Nice Day, aunque en el patrón original diseñado por Stella Egidi, Moody Knitter, fuera (y es) Have an Ice Day jacket.
Un juego de letras y palabras que me puedo permitir en estos días, más aún si cabe, para mantener la calma y no caer en el desánimo, como escuchar el Canto de la Verbena de los ciudadanos de Siena.
Hoy, miércoles 17 de marzo, se celebra San Patricio. Que el verde, la positividad y la esperanza no nos abandonen.
Have a Nice Day!

EDITO (dimecres, 18 - miércoles, 18):
El 17 era dimarts, no dimecres. Ja no sé quin dia és avui i això que portem pocs dies de confinament. 
El 17 era martes, no miércoles. Ya no sé en qué día vivo y eso que llevamos pocos días de confinamiento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario