miércoles, 1 de julio de 2015

Bombonet continental

Fins el 70 d'abril no et llevis un fil. Bé, si em descuido, arribo a la tardor i no a la calor d'aquests primers dies d'estiu.
Aquí teniu una jaqueta que és un veritable caramel. Sí, sí, com ho llegiu. És el patró de la Isabell Kraemer.
Això sí, si sou a França, serà un bonbon, car els bombons per als francesos no són de xocolata. Són caramels. D'ací el títol d'aquesta entrada, Bombonet continental: Bombonet per al caramel del patró (picada d'ullet i tot un joc de paraula, esclar que sí). Continental per la tècnica de teixir emprada.
Com les ratlles em podien cansar, vaig optar per seguir les pautes d'una altra versió. Crec que s'avé més amb els meus gustos. A més, la trobo més pràctica i combinable.
El millor de tot és que no cal cosir les peces. És un top down.
El pitjor de tot és que cal remallar tots els fils (bé, un mal menor si es compara amb el meu malson de la Chicane).  I si, per innovar, deixo els fils com a serrells car aquest any veig que tornen a estar de moda? Bé, millor no, oi?
Per cert, feta amb Superwash Vital de la Hjertegarn i agulles de 4 mm. Tot plegat un amor!



Hasta el 40 de mayo no te quites el sayo. Anda que si me descuido llego fuera de temporada.
Aquí os presento una chaqueta que es un verdadero caramel(o). Sí, sí, como leéis. Es el patrón de Isabell Kraemer.
Si estáis en Francia, o sois francófon@s, será un bonbon, puesto que los bombones para los franceses no son de chocolate sino unos simples caramelos. Ahora entendéis mejor el título de la entrada, Bombonet continental: Bombonet por el caramel(o) del patrón (todo un guiño y un juego de palabra), continental por la técnica utilizada. Siempre tejiendo a la inglesa o a la antigua usanza, como diría mi santa madre.
He optado por esta versión más práctica y combinable. Tanta ralla (como en el original) me acabaría rayando, la verdad sea dicha.
Lo mejor de todo es que no tengo que coser las piezas. Es un top down.
Lo peor de todo es que toca rematar todos los hilos. Un mal menor si lo comparamos con mi pesadilla de armar la Chicane. Ahora que  ... como los flecos vuelven a estar de moda, qué os parece si dejo los hilos como flecos? Bueno, mejor no, la verdad.
Por cierto, he utilizado la lana Superwash Vital (Hjertegarn) y agujas de 4 mm. Todo un amor!

4 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Moltes gràcies, Rosa.
      Ara toca esperar millors temps (per les temperatures) per a l'estrena i gaudi total.

      Eliminar
  2. M'agrada molt la combinació de colors, t'ha quedat molt maco!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Alba.
      Després de molts dubtes, crec que em vaig decidir per uns colors d'allò més combinables i per la versió més pràctica. Amb tanta ratlla no sé jo si em veuria bé.

      Eliminar