martes, 21 de julio de 2015

KAL con BAS: many hands make light work

Aquesta és una crònica fora de termini. Sí, sí, esteu llegint bé. La vostra és una bona comprensió lectora: fora de termini, no acabat en el temps previst.
Si en temes d'esport, el més important és participar (i no només el fet de guanyar), en el cas d'una teixidora pausada com jo, es podria dir el mateix quan em vaig engrescar amb aquesta proposta d'ara ja fa uns mesos. Uff! Sí en què fa de temps.
Molt embolicada amb temes de feina, no vaig poder seguir de prop, teixint a la vegada, aquest xal. Sí seguia els comentaris de tota la comunitat teixidora. Això m'ha resultat d'allò més útil de cara a l'embranzida final i dedicació durant aquests dies de juliol. No m'agrada deixar res a mitges. Si em comprometo, ho faig, trigui més o menys temps. En aquest cas particular, una eternitat pel que es veu.
Feta amb una meravella de BAS-50 i diferents agulles: 4 mm per la part llisa, 4.5 mm pel calat i 5 mm pel tancament.
Esta es una crónica fuera de plazo. Sí, sí, leéis bien. Fuera de plazo, no acabado en el tiempo previsto. Nunca es tarde si la dicha es buena, o no?
Si en deporte lo más importante es participar y no tanto ganar, en el caso de una tejedora lenta como yo, se podría decir lo mismo en términos tejeriles cuando me apunté a esta propuesta hace unos meses. Uff! Pues sí que hace tiempo de ello, sí.
Muy presionada (y liada) con el trabajo, no pude seguir de cerca, tejieno a la vez que mis compis, este chal. Lo que sí hacía era seguir los comentarios de todos ellos. Esto me ha sido de lo más útil al ponerme a ello durante estos días de julio y así darle el empuje final. No me gusta dejar nada a medias. Si me comprometo con algo, voy a por todas, tarde más o menos tiempo. En este caso, una eternidad por lo que se ve.
He utilizado una maravilla de BAS-50 y diferentes agujas: 4 mm para la parte lisa, 4.5 mm para el calado y 5 mm para el cierre.

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Moltes gràcies, Rosa.
      Aquest KAL, encara que hagi trigat més del compte, ha estat tot un encert.

      Eliminar