lunes, 24 de diciembre de 2012

Less is More (2): Dear Victim

Així és com he batejat el projecte per sorprendre al rei dels xals (triangulars) en l'intercanvi nadalenc.
La idea em va venir al cap en el moment en què vaig rebre un correu electrònic amb el tema "I la teva víctima és ...". Fou llegir el nom de la persona i els seus gustos (xal i llana fina) i bloquejar-me a l'instant.

Si el rei dels xals em demanava un xal, amb què o com el podia sorprendre? Vet aquí que ho tenia difícil perquè no podia ser triangular.  Bé, de fet, jo no volia que fós triangular, així que havia d'empescar-me altres fórmules, fins que la solució se'm va aparèixer en llegir el seu avatar a ravelry (You really CAN do whatever you want) i recordar que a ambdós ens agrada les creacions simètriques i geomètriques de Kieran Foley.

L'elecció fou el Seascape Stole. Fet amb una troca Schoppel Wolle Lace Ball de tons degradés en blaus (1208 1535/321520), comprada a Llanàrium, i agulles del 4, amb les que vaig muntar 119 punts i vaig fer una repetició més de la secció B per a fer un xal més complet.

Crec que he superat els meus reptes personals: participar en un intercanvi amb Teixicòman@s, sorprendre a la meva estimada víctima i atrevir-me amb un disseny d'alt nivell.

Less is More (1): Una sola troca per a un projecte.  He esgotat els prop dels 800 metres de la bola. No han quedat restes de cap classe.
Less is More (2): La bellesa resideix en la simplicitat de les línies ondulants i la simetria del disseny.





Con este nombre he bautizado el proyecto para sorprender al rey de los chales (triangulares) en el intercambio navideño.
La idea surgió de la nada en el momento en que recibí un correo electrónico con el tema "Y tu víctima es ...". Fue ver el nombre en cuestión y sus gustos  (un chal, evidentemente, y lana fina) y bloquearme instantáneamente.
Si el rey de los chales me pedía un chal, con qué o cómo lo podía sorprender? Lo tenía difícil porque no podía ser triangular. De hecho, yo no quería que fuera triangular y por ello tuve que buscar otras fórmulas. La solución se me apareció al leer su avatar en ravelry (You really CAN do whatever you want) y recordar que a ambos nos gustan las creaciones simétricas y geométricas de Kieran Foley.
Finalmente, me decidí por el Seascape Stole. Realizado con un solo ovillo de Schoppel Wolle Lace Ball en tonos azules degradados (1208 1535/321520), adquirido en Llanàrium, y agujas de 4 mm, con las que monté 119 puntos y realicé una repetición más de la sección B para que quedara más completo.
Creo que he superado mis retos personales: participar en un intercambio con l@s Teixicòman@s, sorprender a mi querida víctima y atreverme con un diseño de alto nivel.

Less is More (1): Un ovillo, un proyecto. He utilizado los 800 metros que aproximadamente contenía la bola. No han quedado restos algunos.
Less is More (2): La belleza reside en la simplicidad de las líneas ondulantes y la simetría del diseño.

2 comentarios:

  1. et superes per moments.........preciós

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per moments, no! Per mesos, més aviat!
      Ha estat un repte i un plaer atrevir-me amb aquesta creació, però no negaré que he patit de valent fins el moment de l'entrega.

      Eliminar