domingo, 21 de octubre de 2012

Agraïda - Agradecida

Un any més haig d'agrair els vostres regals i atencions cap a la meva persona. Bé, si m'aneu coneixent una mica, ja sabeu que m'agraden les manualitats i el reciclatge, encara que una mateixa no tingui gaire bona mà en segons què, perquè darrerament els projectes se m'eternitzen. Tot i així, hi ha detalls que s'agraeixen com:
- Una llibreta revestida amb roba i detallets. Tot molt artesanal. Cal reconèixer la tasca d'inserció dels tallers de les presons, com aquest de Girona. Sí, sí, esteu llegint bé. Aquesta llibreta ha estat tunejada en una presó.
- Unes arrecades fetes amb CD. Semblen de vidre però són de CD reciclats.
- Una caixeta de fusta, decorada amb découpage. Una moneria per a petits secrets o per guardar més d'un marcador, oi?
- Una espelma-cabdell. Espero, prego i desitjo que no se'm vagi la llum perquè no l'encendré pas. Ja l'he trobat un nou ús com a petjapapers.
- Unes estupendes bosses per a portar els projectes perquè ja me'ls heu vist més d'un cop dins les bosses petitones de l'apoteca. I és que una reutilitza i recicla que dóna gust.
- Una meravellosa troca Greta and the Fibers, qualitat macworsted, ideal per a ... ?
Em podeu ajudar a triar un projecte adient a aquesta llaneta? Gràcies per avançat!
Ah! I per a aquelles persones amb qui no vam poder compartir el pastisset de ravelry ni les galetones a Llanàrium, aquí us deixo la recepta d'unes delicioses cookies:
200 grams de sucre morè, 200 grams de farina, 100 grams de mantega (pomada), 1 ou, una cullereta de vainilla (o en el seu defecte unes gotes d'extracte), 50 grams de gotes de xocolata (o al gust), 5 grams de llevat en pols.
Barrejar tots els ingredients (aconsellable fer-ho amb les mans). Deixar reposar uns minuts a la nevera per a què agafi una mica de cos. Fer les boletes i aixafar-les segons les mides que es vulguin. Coure al forn a 170ºC només 5 minuts. Deixar refredar i ... no cal que us digui que heu de fer, oi?
Bé, de nou, mil gràcies per la vostra amistat.


Un año más tengo que agradecer vuestros regalos y atenciones hacia mi persona. Bueno, si me vais conociendo un poco ya sabéis que me gustan las manualidades y el reciclaje aunque una no tenga muy buena mano con según que, porque últimamente mis proyectos se van eternizando. Pero hay detalles que se agradecen como:
- Una libreta revestida con ropa y detallitos. Hay que reconocer la labor de inserción de los talleres de las cárceles, como ésta de Girona. Sí, sí, estáis leyendo bien. Esta libreta ha sido tuneada en una cárcel.
- Unos pendientes realizados con CD. Parecen de cristal pero son CD reciclados.
- Una cajita de madera, decorada mediante la técnica del découpage. Una monería para pequeños secretos o para guardar más de un marcador, verdad?
-Una vela-ovillo. Que no se vaya la luz porque no la pienso encender. De hecho, le he encontrado un nuevo uso como pisapapeles.
-Unas bolsas estupendas para llevar los proyectos laneros porque ya me los habéis visto más de una vez en las bolsas pequeñas de farmacia. Y es que una reutiliza y recicla que da gusto.
- Una maravilla de madeja macworsted de Greta and the Fibers, ideal para ...?
Me podéis ayudar a encontrar un proyecto adecuado para esta lana? Gracias anticipadas!
Ah! Y para tod@s aquell@s que no pudísteis compartir conmigo el pastel de ravelry ni las galletas en Llanàrium, aquí os dejo la receta de unas deliciosas cookies:
200 gramos de azúcar moreno, 200 gramos de harina, 100 gramos de mantequilla (pomada), 1 huevo, una cullaradita de vainilla (o en su defecto, unas gotas de extracto), 50 gramos de perlas de chocolate (o al gusto), 5 gramos de levadura en polvo.
Mezclar todos los ingredientes (por una vez, mejor con las manos). Dejar reposar unos minutos en la nevera para que tome cuerpo. Hacer bolitas y chafarlas a la medida que uno quiera. Hornear a 170ºC sólo 5 minutos. Dejar enfriar y ... hace falta que os diga qué hay que hacer?
Bueno, de nuevo, mil gracias por vuestra amistad.

2 comentarios:

  1. Quants regalets!! Que bé!!! Les galetes estaven super bones!!! Merci per la recepta ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu, Mireia! Ja veus, tot fet amb les mans!

      Eliminar