domingo, 11 de diciembre de 2011

One sock, two feet

Ça y est! Ja tinc fet el meu primer mitjó. Ahir dissabte a la trobada de KCS vaig poder acabar-ho amb l'ajuda de la Maite. El vaig començar el 29 d'octubre i fins ahir, 10 de desembre, no l'he acabat. Allò semblava un serial amb un munt de capítols, però hi ara què? Doncs em toca superar la síndrome del mitjó solitari. Apa, som-hi què no ha estat res!
Ja m'oblidava: Fet segons el patró Just yer basic sock de l'Alyson Johnson, amb agulles circulars de 2,25 mm i la socks-17 de Greta and the Fibers. Per cert, que encara hi ha temps de participar en el seu sorteig d'aniversari. No us ho deixeu perdre.


Ya está! Ya he hecho mi primer calcetín. Ayer en la kedada de KCS pude acabarlo con la ayuda de Maite. Lo comencé el 29 de octubre y me ha durado la aventura hasta ayer 10 de diciembre. Parecía ya un culebrón sin acabar. Y ahora qué? Pues me toca superar el síndrome del segundo calcetín. Así que ahí voy!
Por cierto, realizado según el patrón Just yer basic sock de Alyson Johnson con agujas circulares de 2,25 mm y con la lana socks-17 de Greta and the Fibers. Recordad que aún estamos a tiempo de participar en su sorteo de aniversario. No os lo dejéis perder.

2 comentarios: