martes, 13 de diciembre de 2011

Drap Art 2011 a Barcelona


Del 16 al 30 de desembre al CCCB i al FAD tindrà lloc el Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya: DrapArt.

Taules rodones, tallers, concerts, una exposició amb més de 67 artistes i una boutique oberta el cap de setmana del 16 al 18 ens esperen, a més d'alguna sorpresa, com les del col·lectiu Decincavuit i els treballs a les presons.

En l'edició del 2010 hi havia alguna cosa amb teles i fils. Potser aquest any hi ha més presència amb restes de samarretes velles, cordes, fils, bosses de plàstic treballats amb ganxet, punt de mitja i mans, o no? Per a més info, millor passar-s'hi per la mostra.



Del 16 al 30 de diciembre en el CCCB (Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona) y el FAD (Fomento de las Artes y el Diseño) tendrá lugar el Festival Internacional de Reciclaje Artístico de Catalunya, DrapArt.

Entre las actividades habrá conferencias, talleres, conciertos, una muestra de más de 67 artistas en una exposición y un mercado-boutique abierto el finde del 16 al 18, además de alguna sorpresa como las del colectivo Decincavuit y los trabajos de las cárceles.

En la edición del 2010 había algo hecho con telas e hilos. Quizás este año haya más presencia de trabajos realizados con ganchillo, punto de media o las manos con restos de camisetas viejas, cuerdas, hilos o bolsas de plástico o no? Para más información, mejor nos pasamos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario