lunes, 7 de enero de 2019

Flax Light: Teixint a quatre mans (2)

Iniciem el nou any acabant els projectes pendents. Com veieu, tot i el nostre ritme lent, amb la mare hem enllestit un altre jersei Flax per al nostre nét/nebot. Li ha agafat gust per aquest patró, fàcil de realitzar i de memoritzar, fins que se'n cansa de tenir un marcador que la bloqueja.
Tot i el repte que suposa supervisar la labor de la mare, diagnosticada amb Alzheimer, l
a meva ajuda ha estat més per desfer i fer (de vegades només control) la part de les mànigues fins a poder agafar de nou el ritme de volta normal, volta amb motiu, volta normal, volta amb motiu i així fins el final.
No sé si repetirem de nou aquest patró o si ens decantarem per un altre model. Tot dependrà del gust i les ganes de la mare perquè imposar-li una labor no va amb ella.

En quatre imatges, el resum del procés de treballar a quatre mans.


Iniciamos el nuevo año acabando los proyectos pendientes. Como podéis ver, a nuestro ritmo lento, con mi madre hemos acabado otro jersey Flax para nuestro nieto/sobrino. Le ha cogido gusto por este patrón, fácil de realizar y memorizar, hasta que se cansa de tener un marcador que la controla y bloquea (el paso).
Mi reto ha sido supervisar la labor de mi madre, diagnosticada con Alzheimer. Al final se ha hecho con las agujas circulares ya que ella es la de las agujas rectas (banderillas) de toda la vida. Mi ayuda ha sido más para deshacer y hacer (a veces sólo control) parte de las mangas hasta que ella pillara el ritmo de vuelta normal, vuelta con motivo, vuelta normal, vuelta con motivo y así hasta el final.
No sé si repetiremos de nuevo este patrón o si nos decantaremos por otro modelo. Todo dependerá del gusto y de las ganas de mi madre porque eso de imponerle una labor o un color no va con ella.
He aaquí el resumen del proceso de trabajar a cuatro manos en cuatro imágenes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario