domingo, 11 de junio de 2017

WWKIP 2017

Teixir per desfer reixes. Aquesta ha estat l'acció matinal on he participat per a celebrar el Dia Mundial de Teixir en Públic.
Una proposta interessant i diferent, promoguda pel Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes i el col·lectiu LabArt, en un marc incomparable: el primer pis del claustre gòtic del monestir del segle XIV, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional el 3 de juny de 1931.
L'objectiu de l'acció era transformar la reixa del 1r pis del claustre que separa l'àrea de clausura de la societat. Tanmateix, donar visibilitat a la història de les dones, i també a les labors que feien dins la clausura.
Ha estat un matí (que no diada) especial i reivindicatiu, amb l'atractiu de la visita guiada.





Tejer para deshacer rejas. Así he celebrado el Día Mundial de Tejer en Público (WWKiP Day).
Una propuesta interesante y diferente, a cargo del Real Monasterio de Santa María de Pedralbes y el colectivo LabArt, en un marco incomparable: el primer piso del claustro gótico del siglo XIV, declarado Bien Cultural de Interés Nacional el 3 de junio de 1931.
Tejer con el objetivo de dar visibilidad a la historia de las mujeres y transformar ese espacio de separación entre la vida de clausura y la sociedad.
Una mañana especial y reivindicativa, con el atractivo de las visitas guiadas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario