miércoles, 17 de mayo de 2017

Yes, it's yarn

De ruta per la Barcelona medieval i en què m'he fixat? No podia tractar-se del traçat urbà, dins i fora muralles. Tampoc del nom dels carrers i carrerons que relacionem amb el treball artesà dels gremis. Ja no parlem de les meravelles de l'arquitectura i dels vitralls gòtics, oi?

Vés per ons avui he descobert aquest aparador prop d'una de les joies gòtiques de la ciutat al barri de la Ribera, l'església de Santa Maria del Mar.

Sí, és llana i no carn. No, no sé si es tracta d'un acrílic o si és 100% merino. Si tingués relació amb la qualitat dels productes ofertats, ja us avanço que seria d'allò més bó.


De visita por la Barcelona medieval y en qué me he fijado? Tocaría estar pendiente del urbanismo dentro y fuera murallas, del nombre de las callejuelas que nos remiten al trabajo artesanal de los gremios y de las joyas artísticas de las vidrieras góticas de iglesias como la de Santa Maria del Mar que algunos confunden con la catedral pero...

... Hoy he descubierto este escaparate en el barrio de la Ribera, casi a tocar de Santa Maria del Mar.

Sí, es lana y no carne. Desconozco el material: acrílico o 100% merino? Si tuviera relación con la calidad de los productos ofertados, sería de lo mejor, ya os lo digo yo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario