domingo, 7 de diciembre de 2014

Milanese story

Un dia vaig llegir que la lectura és el viatge dels qui no poden prendre el tren. No recordo l'autoria de la cita, o si aquesta era anònima. Són aquelles frases que queden amagades en un racó del teu cervell i que,  patapam, un bon dia es desvetllen i surten a la llum.

Aquesta podria ésser la introducció a la història, no amagada, d'aquest coll, el milanese loop, fet amb alpaca KnitWise d'AYKIL i agulles de 4 mm.

Un regal per a una persona que enguany no tornarà a Milà. Una altra manera de viatjar en els records i d'acostar-nos a les persones que estimem des de la distància imposada. I és que, com deia en Sebastià Serrano, la nostra fragilitat emocional demana, com el pa que mengem, proximitat i contacte. Heus aquí un coll amorós que connecta amb els sentits i els sentiments.

Tot allò que construïm amb les mans i amb el cor, intentem no fer-les malbé.
Hand knitting so, hand washing!

 
Un día leí que la lectura es el viaje de los que no pueden tomar el tren. No recuerdo la autoría de la cita o si ésta era anónima. Es una de aquellas frases que quedan escondidas en un rinconcito de tu cerebro y que un buen día salen a luz.

Ésta bien podría ser la introducción a la historia, no secreta, de este cuello, el milanese loop, hecho con alpaca KnitWise d'AYKIL y agujas de 4 mm. 

Un regalo para una persona que este año no volverá a Milán. Otra manera de viajar en los recuerdos y de acercarnos a las personas que queremos desde la distancia. Y es que, como decía Sebastià Serrano, nuestra fragilidad emocional pide, como el pan que comemos, proximidad y contacto. He aquí un cuello amoroso que conecta con los sentidos y emociones (o sentimientos).

Intentemos no estropear todo lo que construimos con nuestras manos y corazones.
Hand knitting so, hand washing!

6 comentarios:

 1. Respuestas
  1. Moltíssimes gràcies, noieta!
   El patró és vistós i fàcil de seguir. Oi que tu en vares fer tota una col·lecció per a regal, o m'equivoco d'Anna?

   Eliminar
  2. Jajaj, no t'equivoques, em vaig fer tres!!!!

   Eliminar
  3. No, si ja deia jo que era un patró d'allò més resultón.
   Cercant idees, vaig lligar caps i em vaig enrecordar d'aquest.
   De nou, moltes mercis per ésser font d'inspiració.
   Quina xulada és copiar dels projectes de les companyes!

   Eliminar