lunes, 8 de septiembre de 2014

Like a bear in the river

Com un ós (de peluix) en el riu es sentirà el petit que porti aquesta jaqueteta realitzada amb el fil Tabby de la Schachenmayr, d'efecte folre polar, i agulles del 4.5 mm.
Per a fer-la, m'he inspirat en un dels patrons (6606) de la Burda Tricot però per les característiques del material, al final he fet un poti-poti (re)creatiu, és a dir, improvisant en tot moment. És el que veieu.
El títol de l'entrada i la relació amb el que us mostro té una explicació. Vejam: la textura del material em recorda la d'un peluix. En aquest cas, per a un ós amorós si no es transforma en un petit dimoni de Tasmània, esclar. Tothom sap que els óssos pesquen (o cacen) salmons en els rius. D'ací, el detallet dels botons amb peixets, pensant en un nen que adora l'aigua.
El destinatari de la prenda és un nen adorable que acaba de complir 1 anyet.
Per molts anys, Cookie!
Per molts anys, família!
Como un oso (de peluche) en el río se sentirá el pequeño portador de esta chaqueta realizada con el material Tabby de la Schachenmayr, de efecto forro polar, y agujas de 4.5 mm.
Para hacerla, me he basado en un patrón de los de Burda Tricot (6606) pero adaptándolo a las características del material en sí, ha resultado un ejercicio de re(creación) e improvisación. Es lo que veis.
El título de la entrada y la relación con lo que os muestro tiene una explicación. Veamos: la textura del material me recuerda la de un peluche. En este caso, para un oso amoroso si no se transforma en un pequeño demonio de Tasmania, ya me entendéis. Además, es sabido que los osos pescan (o cazan) salmones en los ríos, verdad? De ahí el detalle de los botoncitos con peces para un peque que se pierde con el agua.
El destinatario de la prenda es un niño adorable que acaba de cumplir 1 añito.
Felicidades, Cookie!
Felicidades, familia!

2 comentarios:

 1. molt maca, segur que li queda genial

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Sí, Rosa, sí!
   Li vam emprovar i li queda genial. No va fer de Houdini, l'escapista, tot i la calor.
   Tenia els meus dubtes al no poder haver-li pres les mides com calia.
   Com sempre, mil gràcies, noieta, per comentar!

   Eliminar