miércoles, 2 de enero de 2013

Dit i fet - Dicho y hecho

Vet aquí que vaig dir que per Cap d'Any faria l'animal i ja ho veieu.
No, no penseu malament. L'animal en qüestió és l'eriçó que teòricament havia d'haver fet amb altres companyes de les trobades llaneres per l'estiu.
Com no he pogut seguir les instruccions (tal vegada per problemes amb la traducció), al final he optat per l'estil lliure que ha caracteritzat des de bon començament els meus inicis en el món dels amigurumis. 
I aquí el teniu, amb ganxet de 3 mm i Anchor Style Creativa de tons marrons (0254/91720 - 0381/11391250) de Punt a Punt.

Entre els propòsits per aquest nou any tinc la determinació d'enllestir els projectes entre les agulles i d'intentar no començar altres sense haver fet net. Tot un repte entre tantes temptacions, oi?He aquí que dije que por Año Nuevo haría el animal y ya lo veis.
Por favor, no penséis mal. El animal no es otro que el erizo que teóricamente había de haber hecho en verano con otras compañeras de los encuentros laneros. 
Como ha sido imposible seguir las instrucciones (quizás por la traducción), al final me he decantado por el free style, recuperando mis pinitos en el mundo de los amigurumis. Y aquí lo tenéis con ganchillo de 3 mm y Anchor Style Creativa de tonos marrones (0254/91720 - 0381/11391250) de Punt a Punt.

Entre los propósitos para este nuevo año tengo la determinación de terminar los proyectos inacabados e intentar no empezar otros sin haber finiquitado los anteriores. Todo un reto entre tantas tentaciones, verdad?

2 comentarios:

 1. Doncs t'ha quedat maquíssim!!!!
  Petons,

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies, Carmutxa!
   Ja veus com queda després de la sessió de perruqueria.

   Eliminar