martes, 29 de mayo de 2012

La mar de vents - La mar de vientos

I és que des que vaig començar aquest coll conegut amb el nom de Vent d'Est Vent d'Ouest (Vent de l'Est Vent de l'Oest), disseny de la Marie Adeline Boyer, ha plogut, ha ventat, ha nevat (?) i fins i tot hem canviat d'estació de l'any, ara a les acaballes de la primavera.
Tot i el temps que m'he estat amb aquesta filigrana (mai no havia treballat amb un material tan fi com aquesta alpaca lace de Cascade Yarns, color 1424 i tintada 1286, amb agulles del 3,5), aquest patró m'ha encantat. De fet, havia de ser un regal per a una persona especial i estic pensant en quedar-me'l.
Ara, amb el nou projecte toca somiar amb ratlles o amb taques. Bé, això ja es veurà!



Y es que desde que comencé este cuello conocido con el nombre de Vent d'Est Vent d'Ouest (Viento del Este Viento del Oeste), diseño de Marie Adeline Boyer, ha llovido, ha nevado (?) y hasta hemos cambiado de estación, puesto que estamos casi finalizando la primavera.
Aunque he estado más tiempo del previsto con esta filigrana (nunca había trabajado con un material tan fino como esta alpaca lace de Cascade Yarns, color 1424 y tintada 1286, con agujas del 3,5), este patrón me ha encantado. De hecho, estaba pensado como regalo para una persona especial pero ahora mismo estoy pensando en quedármelo.
Con el nuevo proyecto es momento de soñar con rayas o con manchas. Bueno, esto ya se verá!

1 comentario:

  1. que macooooooooo, realment dóna la sensació de ser molt lleuger i agradable

    ResponderEliminar