sábado, 11 de junio de 2011

WWKIP DAY

Avui dissabte 11 de juny hem celebrat el World Wide Knit In Public amb la gent d'AYKIL a Barcelona.
El temps ens ha respectat i hem pogut estar al carrer. Ben bé hem pogut ser una vintena de persones (no només noies) les que hem estat amb les agulles. Hi havia qui alternava i es dedicava a filar i a tintar les llanes del tipus xisqueta.
El millor ha estat al final. S'ha fet una rifa i mireu el que m'ha tocat:
- una bossa per portar la labor
- 3 cabdells de la Hyrcus  (Filatura di Crosa), de 25 g, 100% caixmir, d'uns 105 m en color negre preciós.
- uns marcadors Tricot Plume, fets a mà.
Ara toca pensar en un projecte a fer. M'han suggerit un coll (estil Möbius?) i un barret.
Què en penseu? Va! Ajudeu-me, si us plau!


Hoy sábado 11 de junio hemos celebrado en Barcelona el WWKIP DAY con la gente de AYKIL. El tiempo nos ha respetado y hemos podido estar en la calle. Debíamos de ser unas veinte personas ( y no sólo chicas) las que le hemos dado a todo tipo de agujas. Había quien alternaba y se animaba a hilar y a tintar lanas del tipo xisqueta (variedad autóctona del Pirineo, ahora en proceso de recuperación).
Lo mejor ha sido el final. Se ha hecho un sorteo y mirad lo que me ha tocado: una bolsa para llevar la labor; 3 ovillos de la Hyrcus (Filatura di Crosa) de 25 gramos, 100% cashmere, de unos 105 metros en un color negro precioso; y unos marcadores Tricot Plume, hechos a mano.
Ahora me toca pensar un proyecto. Me han sugerido un cuello (al estilo Moebius, quizás) y un gorro.
Qué pensáis? Por favor, ayudadme!


Edito (29 agost): Ça y est! De nou, un Haruha Scarf. Començat el 13 de juliol i finalitzat avui mateix, dilluns 29 d'agost. Amb els cabdells que tenia poca cosa més podia pensar a fer. Malgrat la calor, ha estat tot un gust teixir aquesta matèria amb agulles del 3,5.
Edito (29 de agosto): Ya está! De nuevo un Haruha Scarf. Realizado entre el 13 de julio y hoy mismo. Con los ovillos que tenía que más podía hacer. A pesar del calor, ha sido todo un gustazo tejer este material con agujas del 3,5.



No hay comentarios:

Publicar un comentario