domingo, 24 de abril de 2016

Crochet on Sant Jordi

Dissabte 23 d'abril, dia de trobada llanera, de celebració del dia del llibre, de l'amistat, del tot i del no-res. Com no podia ser d'una altra manera, el que tocava era fer una rosa. M'he basat en el patró Basic Rose de la June Gilbank. Simple i fàcil de fer, amb restes de Cotonet i Mel i ganxet de 4.5 mm. Com agulla o com a punt de llibre, en la meva versió.
Un punt de llibre per a no perdre el fil d'aquestes dues novel·les amb històries familiars al llarg del segle XX. He dit fil? Uix, sí. Inconscientment o conscientment la meva formació com a historiadora surt a primera plana.
Sábado 23 de abril, día de encuentro tejeril, de celebración del día del libro, de la amistad, de ... vaya, de todo y nada. Como no podía ser de otra manera, lo que tocaba era hacer una rosa. El patrón base ha sido el Basic Rose de la June Gilbank. Simple y fácil de hacer con restos de algodón Cotonet y Mel y aguja del 4,5. Como broche o como punto de libro.
Personalmente, he optado por un punto de libro para seguir el hilo a estas dos novelas con historias familiares al largo del siglo XX. He dicho hilo? Pues sí, inconsciente o conscientemente, me pierden las novelas con un toque histórico aunque no se las pueda definir como tales.

2 comentarios:

 1. Tambe la pots fer servir de imán per la nevera, i aixi la veuras molt sovint.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ja tens raó, Montse! Amb les dimensions que ha pres la rosa ...
   Mil gràcies per la teva aportació.
   Smuacs de fil!

   Eliminar