miércoles, 23 de abril de 2014

Sant Jordi a l'institut

Avui 23 d'abril celebrem Sant Jordi a l'institut. Tot i que ens hagués agradat que fos un dia festiu  hem fet classe però també activitats creatives com un taller de ganxet amb l'alumnat de 3r ESO.
En el poc temps del que disposàvem hem après els punts bàsics (cadeneta i punt baix) tot fent un punt de llibre. El resultat havia de ser aquest que veieu (amb rosa inclosa).
El bon rotllo ha estat present però també hem tingut moments de desesperació en què el fil ens jugava alguna mala passada.
Espero de tot cor que aquest temps hagi estat profitós i gaudit per a tothom que ha fet el talleret.
M'ha encantat compartir aquest espai lúdic amb tots vosaltres i més encara amb nois que s'han atrevit a agafar el ganxet. Visca l'IDC i la seva gent!



Hoy 23 de abril celebramos Sant Jordi en el instituto. Hubiéramos preferido que fuera un día festivo pero a malas hemos combinado las clases de primera hora con talleres creativos como el de ganchillo con alumnos de 3o de la ESO.
En el poco tiempo del que disponíamos hemos aprendido los puntos básicos haciendo un punto de libro (en referencia al día que nos pertoca).
El buen rollo ha estado todo el tiempo presente aunque también hemos tenido algún momento de desesperación cuando el hilo nos jugaba alguna mala pasada.
Me ha encantado compartir este espacio lúdico con todos vosotros y más aún con chicos que se han atrevido a coger un ganchillo y hacer algo con sus propias manos.
Viva el IDC y su gente!

4 comentarios:

  1. Quin dia i quin taller més macos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, Alba! Hem gaudit del solet i dels fils en molt bona companyia. Mentre uns es dedicaven a fer auques, vés per on uns altres feiem ganxet i uns altres ... bé, la creativitat és desbordant a l'IDC i que duri.

      Eliminar
  2. Que xulo el punt de llibre :) Segur que s'ho van passar molt bé

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Laia!
      El punt de llibre és minimalista però el concepte es percep, oi?
      Crec que els va sorprendre el que podien fer amb un ganxet i fils de colors un cop vist el resultat del talleret: del procés de la tija (cadeneta) a la rosa (cadeneta+punt baix tot cargolant-se).

      Eliminar