viernes, 14 de octubre de 2011

3-4-4-3. In case of doubt

Davant el dubte plantejat per Sfer us explico el què jo faig per anar seguint la sèrie i no descomptar-me de cap punt. Anem per parts.

(3-4)
Si a la passada que em toca fer començo amb 3 punts del dret (k3), sé que al final m'han de quedar 4, que els he de fer també del dret (k4). Enmig va tota la sèrie "baga + 2 punts del dret junts" (yo + k2tog).

(4-3)
Si vaig acabar amb els 4 punts del dret, la passada que em toqui l'haig de començar amb 4 punts del dret, i acabar-la amb 3.

Això sí, recordeu que:
1. La sèrie repetitiva (baga + 2pd junts) sempre comença amb la baga!
2. Els únics punts del revès són els de la passada de tornada.

Ara, potser us quedi més clar la meva rebatejada del projecte.  De l'original Montego Bay Scarf a un 3-4-4-3 en referència als punts a considerar per no perdre el fil (i els punts).




Ante la duda planteada por Sfer os explico lo que hago para seguir la serie y no perder ningún punto. Vamos por partes.

(3-4)
Si en la vuelta que me toca hacer empiezo con 3 puntos del derecho (k3), al final me tienen que quedar 4, que también los hago del derecho (k4). En medio va toda la serie de "echar hebra + 2 puntos del derecho juntos (yo + k2tog)".

(4-3)
Si he acabado con 4 puntos del derecho, la vuelta la tengo que empezar con 4 puntos del derecho y acabarla con 3.

Eso sí, recordad que:
1. la serie repetitiva (hebra + 2pdj) siempre empieza con echar la hebra.
2. Los puntos del revés se hacen sólo en la pasada de vuelta.

Quizás ahora entendáis el cambio de nombre del proyecto original, atendiendo al número de puntos para no perder el hilo (ni los puntos).

2 comentarios:

  1. Muy buena técnica, jejeje si es que estamos en todo.

    ResponderEliminar
  2. La técnica es resolutiva y aprendida a base de la experiencia personal en las kedadas (entre hablar y las agujas, una se pierde) pero sin un material de calidad (y tu ya sabes a lo que me refiero) el resultado no sería el mismo.

    ResponderEliminar