viernes, 2 de diciembre de 2011

Be Lucky with Greta and the Fibers

Us presento una nova oportunitat de guanyar material del bo i milloret de casa nostra per un simple post a cal Greta and the Fibers que estan d'aniversari. Un any d'aventures amb coloraines i material addictiu de molt bona qualitat.
Si m'aneu seguint ja sabeu que sóc una addicta a aquestes llanes, i no és només per la coneixença amb la seva creadora. Segons com es miri, dec semblar la Penélope (de l'Odissea, i mai millor dit) perquè de fer i desfer en sé un munt i sembla que les seves llanes no pateixen les meves estirades.
Uix! M'oblidava: la data límit per a participar és el dijous 15 de desembre.
Què hi hagi sort!

Aquí os presento otra nueva oportunidad de ganar material (bueno y de lo mejor) por un simple post en la bitácora de Greta and the Fibers que están de aniversario. Un año de aventuras con colores y material adictivo de muy buena calidad.
Si me vais siguiendo ya sabeis que soy una adicta a estas lanas, y nada tiene que ver que conozca personalmente a su creadora.
Según como se mire, debo parecer Penélope (la de la Odisea, y nunca mejor dicho) porque soy especialista en hacer y deshacer mis proyectos y sus lanas no sufren mis tirones.
Ay! Ya me olvidaba: la fecha límite para participar es el próximo jueves 15 de diciembre.
Suerte a tod@s!

No hay comentarios:

Publicar un comentario